8. listopadu 2012

Když chcete zazářit

Ahoj,

v dnešní recenzi Vám představím rozjasňující pleťové sérum s rýží a japonským saké od Avonu. Vím, že sérum není žádná novinka, ale já jsem Vás varovala, že se tu asi nedočtete nic převratného. 

Sympatické je 50 ml balení s pumpičkovým aplikátorem. Vůně je příjemná, spíše výraznější a taková sladší. Vlastně jsem se trochu bála, že mi na obličeji bude vadit, ale bezprostředně po aplikaci už po ní nebylo ani památky, což je určitě plus. 


Výrobek má jemnou konzistenci, dobře se nanáší a rychle se vstřebá. Složení obsahuje mimo jiné také čajovník a panthenol, takže sérum je zklidňující, vhodné pro všechny typy pleti. Zároveň má hydratovat a osvěžovat. 

Sérum používám příležitostně místo denního krému. Pleť je po něm hebká, vyhlazená a opravdu viditelně rozzářená. Nijak nepálí, neštípe ani nepne, za to dávám další velké plus. Co se dlouhodobé hydratace týče, je to trošku horší, přeci jen se nejedná o klasický krém. 

K dostání je u všech Avon ladies - kdo nemá ve svém okolí aspoň jednu... dvě... tři... ať zvedne ruku - a také v různých internetových obchodech, kde bývá za výhodnější cenu, než v katalogu. 

 Nejvhodnější je sérum používat při příležitostech, kdy chcete skutečně zazářit! 






A co Vy? Používáte pleťová séra, nebo Vám to přijde zbytečné?

Žádné komentáře:

Okomentovat