10. listopadu 2013

Jak jsem se popasovala s říjnovým mytickým Ladyboxem

Ahoj, moji milí čtenáři!

Něco Vám povím. Asi jsem nepoučitelná. Pořád si s těmi boxy nedám pokoj!!! :) :)

Nechtělo se mi psát klasický rozbalovací článek (a nějak na to tentokrát ani nebyly podmínky) a upřímně řečeno, většinou je můj první dojem spíš horší a postupem času se tak nějak vylepšuje :)


Tentokrát mě marketinogové oddělení Ladyboxu (panečku, to by byla práce!) nalákalo na "mytické tajemství pro božskou relaxaci" - nebo tak nějak. Popravdě jsem očekávala spíš nějakou "vymazlenou" tělovou kosmetiku nebo třeba sprcháč a podobně. Samozřejmě už jsem někdy někde v dáli matně zaslechla cosi o mytickém oleji na vlasy, ale nejsem takový znalec, abych si to nějak spojovala. Koneckonců, olej se stejně nekonal :) Dalším tahákem bylo "překvapení od Skin 79" - mou recenzi na bb krémy této značky jste určitě četli tady. Tajně jsem v nějaký ten "bíbí" doufala - čemuž napovídala i reklama na téma "nejdražší box v historii" - ale třeba v prosincovém Ladyboxu bylo tělové máslo od NevO Dead Spa v hodnotě 700 Kč, takže nevím, co by museli do boxu dát, aby ho cenově překonali... možná nejdraží box od sloučení, nevím :) Ale ani předtucha BB krému se nenaplnila. Co jsem věděla určitě, že box bude obsahovat rtěnku a řasenku. Což mě trošku odrazovalo - ale neodradilo. Rtěnek mám momentálně až dost a řasenky jsou takovou mojí Achillovou patou - téměř žádná mi nevyhovuje. Nakonec byla řasenka mým největším favoritem a od první chvíle jsem ji nedala z ruky! Nakonec box obsahoval pidi vzoreček tělového mléka od Palmers - nevím, jestli byl první nebo druhý, co jsem v boxu našla, neznechutil mě, ale započítávat ho mezi ostatní výrobky vypadalo přinejmenším zvláštně... Což neznamená, že si stěžuji :)

Podíváme se teď jmenovitě na jednotlivé výrobky a potom zase přijde čas na trochu úvah ;)

Krabička
Jsem asi jedna z mála, komu se nelibí (jakékoliv) nápisy a obrázky na krabičkách. Takže gejzír zlata u mně nezabodoval. Kdyby na krabičce byly ornamenty jako z vnitřní strany nebo byla jen černá s logem LB, bylo by mi to stokrát milejší. Ale co, na rozdíl od některých jiných si nekupuji boxy kvůli krabičce, ale kvůli obsahu. Ale abych nebyla nespravedlivá - v krabičce už "bydlí" moje sbírka laků na nehty a vzhlede k tomu, že jsou na ní položené další věci, není víko vidět a z boku je opravdu povedená ;)


Úvodní kartička
Formát fajn, dopis fajn, popis výrobků se dá přečíst, i když to bílé písmo je obecně dost problematické.  Takže od minule určitě zlepšení, vyhovuje mi i ten menší formát, než původní "plakáty".


Letáky a spol.
Sleva 10% do e-shopu bb krém, letáky - sleva potěší - i když ji asi nevyužiji a letáky k boxu patří, je fajn, že jich není víc, než výrobků :)


Šampon a kondicionér L´Oreál Proffesional Mythic Oil
Mytické tajemství odhaleno! Plné balení šamponu a kondicionéru o L´Oreal. První dojem bylo spíš zklamání. Po zjištění, že výrobky neobsahují silikony (kdy se ze mně vlastně stal "silikon hater"?!!) jsem se docela těšila, až je vyzkouším. Protože mě dost baví všechny ty popisky na kosmetice, které slibují "dokonalou pleť", "perfektní vlasy", "štíhlejší tělo". Tenhle šampon slibuje hlavně výživu, regeneraci a lesk. Ve složení najdeme nějaké ty oleje, takže jsem tomu i docela věřila. Na šampon si nějak nedokážu udělat názor. Poprvé mi přišlo, že myje úplně super, vlasy byly pěkně čisté a nadýchané i třetí den po umytí. Napodruhé se mi zdál tak normální, potřetí nic moc a počtvrté už jsem po něm nesáhla vůbec... tak si vyberte :) Vůně je taková zvláštní - připomíná mi něco mezi vůní kadeřnictví a stromečkem do auta... no, prostě to není to pravé relaxační aroma :)  Šampon má pěkný obal s pumpičkovým dávkovačem (který mě osobně ale zas tak nebere) a zlaté částečky, které se mají postarat o super lesk - což jako jediné možná trochu funguje - po jeho použití mi vlasy opravdu přijdou o něco lesklejší, což je s mojí myší barvou docela zázrak. Původně jsem se bála, že díky třpytkám budu házet prasátka, ale naštěstí se tak nestalo. Taky mi přijde, že šampon na můj vkus málo pění - vím, že pěna je jen reklamní tahák, ale já ji prostě chci a basta! :) :) Takže suma sumárum - asi poputuje k mému spotřebitelsky vděčnému muži, i když si nejsem po pravdě moc jistá, jak se bude tvářit na ty třpytky... :) :)


Kondicionér jsem zatím nezkoušela, ani na něj zrovna nemám moc náladu - a přečtení ostatních recenzí tomu moc nepřidalo...Možná ho pasuji do role pěny na holení :) :)


Rtěnka Catrice
Gelová, hydratační, růžová. To asi nejlépe vystihuje mnou trošku obávanou rtěnku. První dva body jsou moc fajn, odstín vypadal na první pohled naprosto děsivě, naštěstí na rtech je z něj jemná růžová barva, která vypadá přirozeně a momentálně ji velmi oceňuji - se svou bledou pletí bych mohla z fleku dělat reklamu na Primalex, takže s touhle rtěnkou vypadám tak akorát výrazně. Jestli někdy narazím na stojan s Catrice, určitě se podívám i po ostatních odstínech (škoda, že rtěnka nebyla personalizovaná). Hydratace je moc fajn, líbí se mi i cena, jen ten stříbrný obal se asi brzy poškrábe, škoda :(


Řasenka Catrice
Jak už jsem se zmiňovala v úvodu, je to můj miláček. I když mě pohled na mega kartáček trošku vyděsil, naučila jsem se s ním poměrně rychle pracovat a můžu si užívat neodolatelného pohledu. Řasy prodlouží a zahustí naprosto přirozeným způsobem, neotiskuje se, nerozmazává, nežmolkuje, neopadává a hlavně, hlavně neslepuje! Balení opět není vrcholem krásy, ale to vem čert, já tu holku prostě můžu! :) :)


Plátýnková maska Skin
I když to nebyl BB krém, při objevení plátýnkové masky jsem jásala. Je to přesně ta "zbytečnost", kterou bych ráda vyzkoušela ale sama si ji nekoupím. A o tom by měly být boxy především. První dojmy byly asi takové, že "to" smrdí jako lák z okurek (varianta se zázvorem) a je to odporně mokré/mastné... no, měla jsem to čekat, ale realita je vždycky trochu jiná, že :) Na pleti maska (docela) příjemně chladí, naštěstí drží "přilepená" i ve vzpřímené poloze a při jejím použití jsem si připadala jak při návštěvě kosmetického salonu - naštěstí jsem nemusela dvě hodiny jen tak ležet, v mezičase jsem si i nalakovala nehty ;)  A ještě jeden zajímavý postřeh - stejně si myslím, že maska byla jen speciální dárek v čase Halloweenu - Freddy Kruger by opravdu záviděl :D Co se účinků týče... hm, jak to jen říct... kdybych si na obličej přilepila mokrý papírový kapesník, mělo by to naprosto stejný efekt... :D :D Chápu, že maska se prodává za 30 Kč, takže je to spíš taková sranda záležitost, ale i tak, pleť prostě ten zázrak nijak nezaregistrovala. Možná, že jiné varianty jsou o něco lepší, ale zkoušet to nebudu a od testování masek si dám opravdu na dlouhou dobu oddych.


Tělové mléko Palmers
Zpevňující tělové mléko je zrovna něco pro mě :) Tedy, teoreticky. V praxi je to o něco horší. Máslo jako takové není úplně nejhorší (což jsem poznala z 2 ml vzorečku, haha), konzistence je taková příjemná, dobře se roztírá, maličko hůř se vsakuje - respektive po použití trošičku lepí, nějakou tu hydrataci mu také upřít nemůžu. Co mě doslova odpuzovalo, byla vůně. Nemám samozřejmě nic proti čokoládě, ale v kosmetice ji upřímně nesnáším. Nezažila jsem žádnou čokoládovou vůni, která by nebyla odporně chemická :( Takže máslo nemělo šanci uspět. A mimochodem, strije jsou stejně dané z větší části geneticky - a mazat se můžete čímkoliv - někdo prostě to štěstí má a někdo ne... moje stehna by mohla vyprávět :)


No a teď pár slov závěrem :) Jako velké plus tohoto vydání vidím to, že jsem vyzkoušela něco, co bych si sama jinak nekoupila. Některé výrobky mě nadchly a jiné zase tolik ne, ale je tu obrovský posun proti srpnové edici, kterou jsem vybalila, nafotila, zase zabalila a zadala na exchange... Konal se i moment překvapení. Co mi trošku vadilo je můj dojem, že krabička se pomalu profiluje směrem k zaměření na jednu značku/typ produktu což mi moc nevyhovuje. Já jsem zrovna ten typ, co uvítá víc výrobků  různých značek třeba i v menších baleních než plné balení šamponu a kondicionéru stejné značky. To mi přijde malinko jako nuda. Jako další docela velké mínus vidím nepersonalizovanou barvu rtěnky. Ale samozřejmě nemám ani tušení, jak moc a jestli vůbec může Ladybox zasahovat do složení krabiček - nejspíš nemají moc na výběr toho, co dostanou  od té které firmy. Říjnové vydání bych sice nenazvala nejlepším boxem v dějinách lidstva, ale ladem mi neleží a vlastně mě některé výrobky i dost pobavily :) Tak či tak jsem zase na hodnou chvíli přeboxovaná a asi se na to vykašlu úplně (kolikrát jen už jsem si tuhle větu řekla?) protože prostě nejsem až takový kosmetický nadšenec a úložné prostory nejsou nafukovací... hm, že by pozitivní účinky říjnové výzvy? :)

A co Vy? Co si myslíte o nové podobě boxů?

2 komentáře:

  1. No, box to byl docela pěkný, ale ve výsledku by to pro mě byly samé nepotřebné věci, celkově už moc boxy neobjednávám a neplánuju to... Pak se mi doma hromadí věci, které nechci... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když se to vezme kolem a kolem... máš pravdu :) :) A o hromadění mi ani nemluv, šampony už mi lezou i ušima :D :D
      Taky si dávám pauzu, dokonce jsem si i vypnula FB stránky LB a odhlásila newsletter - taková jsem zodpovědná :) :)

      Vymazat