21. prosince 2013

Tak zatím :)

Ahoj, moji milí :)

Ráda bych se s Vámi pro letošní rok rozloučila. 

Blíží se Vánoce a také konec roku. Protože hned po svátcích odjíždím tak trochu mimo civilizaci - aspoň co se běžného stavu týče, jinak se nebojte, neprchnu nikam do lesů a nebudu se živit kořínky - přemýšlela jsem, jestli si na blog přednastavit nějaké články a nebo ho nechat odpočívat. A usoudila jsem, že i Vy všichni ostatní budete mít "na práci" důležitější věci, než sledovat blogy (alou od počítače a honem navštívit babičku nebo se jít koulovat - podle počasí :) ) a proto se Vám znovu přihlásím s pravidelnými články až v novém roce - až na jedno silvestrovské "překvapení" :)

Navíc, Vánoce a potažmo přelom roku pro mně znamenají i celkem výjimečné období, kdy si můj nejdražší muž oddechne od své náročné práce - a to jak fyzicky, tak časově  - a bude s námi doma. Jen tak mimochodem, něco Vám povím - když jste matka na mateřské a navíc máte muže, co chodí do práce sedm dní v týdnu, tak se prostě doslova ztrácíte v čase a orientujete se možná tak podle toho, jestli mají v Jednotě otevřeno nebo ne, protože ona je vlastně neděle... :) :). 

No, nic, tím jsem jen chtěla říct, že sváteční období znamená ve všechn směrech vybočení z běžného režimu a proto budu nejspíš jen sbírat inspiraci. Konec konců, beztak bych jen fotila cukroví (které nepeču, ale dostávám - díky, mami! :) ), stromeček - hlavně rychle, než ho malá očeše a dárky - které beztak časem uvidíte - tedy v případě, že budou pro blog nějak přínosné :) :)

Nebudu Vám ani slibovat žádné převratné novinky na blogu, ráda nechávám věcem volný průběh a konec konců se říká - Sliby-chyby.

Takže si užívejte, mlsejte cukroví, balte dárky (nebo je aspoň ještě honem nakupte), na Silvestra to nepřežeňte a tak vůbec :)

A samozřejmě přeji krásného a bohatého Ježíška a jen to nejlepší v novém roce 2014 :) :) 


Do nového roku,
štěstí víc než trochu.
Ať nás život baví,
a jsme pořád zdraví.
Vždy s úsměvem na tváři,
všechno ať se podaří.


A kdybste náhodou neměli až po krk vánočních odrhovaček... :) :)



Mějte se krásně a brzy na shledanou :)

4 komentáře:

  1. Krásné Vánoce, ať se vám vydaří. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :) :)
      Taky přeji krásné svátky a veselý závěr roku :)

      Vymazat
  2. Zelam tebe a celej tvojej rodinke krasne a pokojne Vianoce a stastny cely rok 2014 :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :) :)
      Také přeji krásné svátky :)

      Vymazat